Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Π.Φ.Σ.: ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΑΝΙΕ

ΑΘΗΝΑ 6.11.2015 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Σε σύγκρουση με συμφέροντα που έχουν στόχο την διάσπαση και την αποδυνάμωση του κλάδου, προχωρά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στα πλαίσια της δράσης του για τη στήριξη του φαρμακείου της γειτονιάς που δέχεται τη χαριστική βολή από τη διαβλητή ΚΥΑ σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, αλλά και το νέο μέτωπο της απελευθέρωσης των ΜΥΣΥΦΑ. 
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εκπροσωπώντας τα 11.000 φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα κατέθεσε αίτηση διαγραφής κατά του Σωματείου ΦΑΝΙΕ ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. 
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος «έχουμε καθήκον να καταγγείλουμε όλους αυτούς που υπονομεύουν τη λειτουργία του φαρμακείου της γειτονιάς και υπαγόρευσαν την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου υγείας. 
Το εν λόγω σωματείο, λαλίστατο σε κάθε άλλη περίπτωση, απέδειξε την ενοχή του σιωπώντας… ηχηρά στην πρόσφατη κινητοποίηση που αφορούσε το μέλλον των φαρμακείων. Η στάση του είναι διασπαστική και διχαστική». 
Ο ΠΦΣ στην αίτησή του καταγγέλλει το σωματείο ότι επιχειρεί διασπαστικά να υποκαταστήσει τον θεσμικό ρόλο του ΠΦΣ, κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων του ν. 3601/28. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου