Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΦΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Αθήνα, 19/03/2014 
ΑΠ 981

Προς Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Της χώρας 
Αγαπητοί Συνάδελφοι 
Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο φαρμακευτικός κλάδος αποτελεί ένα ενιαίο σώμα, το οποίο κάθε φορά μπροστά στα προβλήματα που ανακύπτουν, ξεπερνά τις όποιες διαφορές και αντιδρά συλλογικά. 
Είναι σίγουρο ότι έχουμε να αντιπαλέψουμε πολύ μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα που έχουν επικεντρωθεί στην αποδυνάμωση και την άλωση των φαρμακείων. 
Όμως για μια ακόμη φορά αποδείξαμε, ότι παραμένουμε δυνατοί και αποφασιστικοί. 
Βρεθήκαμε στο επίκεντρο των εξελίξεων και της δημοσιότητας, δείχνοντας σε όσους επιβουλεύονται το φαρμακείο και αυτό που αντιπροσωπεύει στην κοινωνία και στο ασφαλιστικό σύστημα, ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε. 
Αυτός ο αγώνας, που συνεχίζεται ακόμη, δεν θα είχε την μεγάλη αυτή επιτυχία εάν δεν υποστηριζόταν αποτελεσματικά από τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας, τα οποία με άμεσα αντανακλαστικά κινητοποίησαν όλους τους συναδέλφους, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. 
Οι Σύλλογοι αλλά και όλοι οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί, απέδειξαν ότι διαθέτουν έντονα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και συσπειρώνονται όταν πρόκειται να προστατεύσουν το επαγγελματικό μέλλον τους. 
Στον δρόμο αυτό θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε, με συνοδοιπόρους τους απλούς φαρμακοποιούς όλης της χώρας που κάθε μέρα αγωνίζονται να επιβιώσουν σε αυτή την σκληρή καθημερινότητα. 
 Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, έχοντας στο πλάι του τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους θα συνεχίσει να αγωνίζεται με μοναδικό στόχο και όραμα, την επιβίωση του ελληνικού φαρμακείου. 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου