Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Π.Φ.Σ.: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σειρά επαφών είχε το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για την αντιμετώπιση του προβλήματος της καθυστέρησης των πληρωμών του ΕΟΠΥΥ αλλά και για θεσμικά θέματα του κλάδου. 
Όσον αφορά το θέμα των πληρωμών ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος συνοδευόμενος από τους δύο αντιπροέδρους κ.κ. Απόστολο Βαλτά και Ανδρέα Σοφιανόπουλο, επισκέφθηκαν ανώτερο στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης της Γενική Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα στη συνέχεια τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντό, προκειμένου να πιέσουν τόσο για την αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού όσο και για την εξασφάλιση επιπλέον ποσών για τους επόμενους μήνες. 
Στην συνέχεια το κλιμάκιο του ΠΦΣ είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΗΔΙΚΑ για το θέμα της ηλεκτρονικής υπογραφής και τα προβλήματα στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. 
Ακολούθως ο πρόεδρος με μέλη του ΔΣ επισκέφθηκαν τον υπουργό υγείας για την όσο το δυνατόν συντομότερη προώθηση των θεσμικών αιτημάτων του κλάδου. 
Αργά το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση των φορέων της διακίνησης του φαρμάκου στα γραφεία του ΠΦΣ, με την απουσία του ΣΦΕΕ και του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου